Az ellen® küldetés

Küldetésünk, hogy probiotikumokat tartalmazó innovatív termékek segítségével hozzájáruljunk a nők intim egészségének javításához.

Azért, hogy minél több nőt tudjunk hozzásegíteni az intim egészséghez, támogatói vagyunk a Magyar Védőnők Egyesületének és a Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaságnak.

HÜVELYFLÓRA HELYREÁLLÍTÁSA

Az egészséges nőknél a hüvelyi mikroflórát a Lactobacillus nemzetséghez tartozó tejsavtermelő baktériumok uralják. Ezek a jótékony baktériumok természetes úton tejsavat termelnek és egyensúlyban tartják a hüvely pH-értékét, beállítva egy enyhén savas kémhatást (az egészséges hüvely pH-értéke pH 3,8 – 4,2 között mozog). Ha ez a természetes egyensúly felborul, akkor a hüvelyfertőzések (hüvelygomba, hüvelygyulladás, bakteriális hüvelyfertőzés) kialakulásának a kockázata is jelentősen megnő.

  

SVÉDORSZÁG

Az ellen® probiotikus tampon

Az ellen® probiotikus tampon kifejlesztése svédországi egyetemeken folytatott mikrobiológiai és nőgyógyászati kutatómunka eredménye.

 

A KELLEMETLENSÉGEKET ELFÚJTÁK!

Csökkenti a kellemetlen hüvelyi panaszokat!

Az ellen® probiotikus tampon használata csökkenti a kellemetlen hüvelyi panaszokat (mint pl. hüvelyfolyás, irritáció, viszketés, égő érzés, kellemetlen szag) …

 

MEGELŐZŐ HATÁS

Megelőzi a hüvelyi fertőzéseket!

…és segít megelőzni a hüvelyi fertőzések (hüvelygyulladás, hüvelygomba, bakteriális hüvelyfertőzés) kialakulását, visszatérését.

 

LACTO NATUREL® BAKTÉRIUMTÖRZSEK

Az ellen® probiotikus tampon Lacto Naturel probiotikumokat tartalmaz, amely olyan szabadalmaztatott Lactobacillus törzsek keveréke, melyek természetes úton tejsavat termelnek és így segíthetnek egyensúlyban tartani a hüvely megfelelő pH-értékét, beállítva az egészséges, enyhén savas kémhatást.

 

EGY KIS TUDOMÁNY…

Az ellen® probiotikus tampon hatása klinikailag igazolt.

EGÉSZSÉGES HÜVELYI PH…

Az egészséges nőknél a hüvelyi mikroflórát a Lactobacillus nemzetséghez tartozó tejsavtermelő baktériumok uralják. Ezek a jótékony baktériumok természetes úton tejsavat termelnek és egyensúlyban tartják a hüvely pH-értékét, beállítva egy enyhén savas kémhatást (az egészséges hüvely pH-értéke pH 3,8 – 4,2 között mozog). Ha ez a természetes egyensúly valamiért felborul, akkor a hüvelyfertőzések (hüvelygomba, hüvelygyulladás, bakteriális hüvelyfertőzés, azaz BV) kialakulásának a kockázata is jelentősen megnő.

 

…ÉS EGÉSZSÉGES HÜVELYFLÓRA

A hüvelyi mikroflóra egyensúly felborulásának számos oka ismert. Ide sorolható az antibiotikumok használata, fogamzásgátlók szedése, a védekezés nélküli szex, a tisztálkodószerek túlzott mértékű használata (túl gyakori hüvelyi irrigálás), életmódból adódó stressz, a szoros műszálas ruházat, szaunák, uszodák, közös strandok használata.

 

VESZÉLYEZTETŐ TÉNYEZŐK

Az egészséges hüvelyflórát veszélyeztető tényezők: fogamzásgátlók alkalmazása, mosószerekkel, kozmetikumokkal kapcsolatban fellépő allergia, közösségi helyek és közös vizek használata (pl. uszoda, strand, wellness fürdők, csúszdaparkok), szauna, gőzfürdő és közösségi wc-k használata, edzőtermek, közös használatú öltözők látogatása. Intim higiéniai szokások, túlzott hüvelyi irrigálás vagy éppen az elhanyagolt intim higiénia. Hormonális változások, orális fogamzásgátlók szedése, terhesség, menopauza.

 

BAKTERIÁLIS HÜVELYFERTŐZÉS

Hogyan segít a probiotikus tampon a bakteriális hüvelyfertőzés esetén? Bakteriális hüvelyfertőzés (más szóval bakteriális vaginózis, azaz BV) esetében, a betegséget okozó baktériumok túlszaporodnak a hüvelyben. Azért, hogy visszaállítsuk a megfelelő hüvelyi baktériumflórát, javasolt a probiotikus tampon használata, kiváltképp, ha a kezelés antibiotikummal történt. A probiotikus tampon visszatelepíti a hüvelybe a természetes hüvelyflórát alkotó tejsavtermelő baktériumokat, ezáltal beállítja a megfelelő hüvelyi pH-értéket, így a kórokozó baktériumok nem tudnak elszaporodni a hüvelyben.

HÜVELYFLÓRA HELYREÁLLÍTÁSA

Az egészséges nőknél a hüvelyi mikroflórát a Lactobacillus nemzetséghez tartozó tejsavtermelő baktériumok uralják. Ezek a jótékony baktériumok természetes úton tejsavat termelnek és egyensúlyban tartják a hüvely pH-értékét, beállítva egy enyhén savas kémhatást (az egészséges hüvely pH-értéke pH 3,8 – 4,2 között mozog).

 

HÜVELYGOMBA

A probiotikus tampon az egészséges hüvelyflóra helyreállításában segíthet a kezelés alatt, közben, vagy utána, attól függően, mikor következik be a menstruáció. A probiotikus tampon visszatelepíti a jótékony tejsavbaktériumokat a hüvelybe, amelyek hiányában a fertőzés nagyobb eséllyel következhetett be.

 

HÜVELYFOLYÁS

A hüvelyfolyás hátterében többféle fertőzés is állhat, de az valószínűsíthető, hogy az egészséges hüvelyflóra egyensúlya felborult. A probiotikus tampon használatával a természetes hüvelyflóra visszatelepíthető és az egészséges hüvelyi pH-érték helyreáll. Az egészséges hüvelyflóra a megfelelő tejsavtermeléssel tartja távol a kórokozókat és megóvja magát a fertőzésektől.

 

HÚGYÚTI FERTŐZÉS – FELFÁZÁS

A probiotikus tampon az egészséges hüvelyflóra helyreállításában segít a kezelés alatt, közben, vagy utána, attól függően, mikor következik be a menstruáció. A probiotikus tampon visszatelepíti a jótékony tejsavbaktériumokat a hüvelybe, amelyek hiányában bekövetkezhetett a fertőzés. A probiotikus tampon az egészséges hüvelyflóra helyreállításával kialakítja azt az egészséges savas közeget, amelyben nem tudnak megtelepedni a kórokozók.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNY

“Nekem általában 3 hétből 2 úgy telt el, hogy éreztem, hogy nincs valami rendben. Nőgyógyászról nőgyógyászra jártam, minden krémet, kúpot, irrigálót kipróbáltam, de mindig visszatértek a tünetek. Aztán végre egy doki ajánlotta ezt a tampont, amiről azelőtt még nem hallottam. Már sokat nem reméltem tőle, de kipróbáltam. És VÉGRE VÉGE lett az állandó gondjaimnak. Azóta folyamatosan használom és szerencsére a tünetek nem tértek vissza. Nagyon hálás vagyok ennek a terméknek, egy állandó problémától szabadított meg, azóta minden nap felhőtlen  Köszönöm!” (Nóra)